Espai per al cos i la ment
Berenger III, 72 - 08100 Mollet del Valles - 93 570 89 19
CA | ES
Instalˇlacions

Al nostre centre disposem de tres sales de massatge i tractaments i una sala per a tallers i/o classes. Cada sala té el seu propi color, les seves prōpies intencions i la seva petita histōria. Aquí podrās saber els seus perqučs i cončixer-les una mica millor.

KURMAKurma significa tortuga, en sānscrit. És la sala de massatges més espaiosa. El nom ve per un antic conte hindú i el color s'ha associat al verd, que en el Feng Shui estā relacionat amb el color de la fusta primaveral, un color de creixement rāpid, personal i que afecta a més recursos per al creixement. En ella principalment s'ofereixen els serveis de Fisioterāpia, Massatge i Medicina Biolōgica.
CANDRACandra significa lluna en sānscrit. És la sala on es realitzen els massatges metamōrfics i l'acupuntura, ja que el color blau, juntament amb la lluna atreuen a una interioritzaciķ i relaxament adequats per a aquestes terāpies. En Feng Shui, el color blau estā associat a l'aigua i, al seu torn es relaciona amb la relaxaciķ i la pau interior. Amb aixō pretenem que el pacient obtingui el millor en les terāpies.


MERUMeru significa muntanya en sānscrit. El color ataronjat es vincula, en el Feng Shui, a la terra amb el que representa l'estabilitat, solidesa i forįa. Amb aixō pretenem reafirmar la base per al client de les terāpies realitzades en aquesta sala. Principalment la sala estā dedicada als massatges en general ia la Fisioterāpia per la seva forta connotaciķ enčrgica.
SURIA... I una sala Polivalent/diāfana amb miralls anomenada Súria, que significa sol en sānscrit. La forįa i vitalitat del nostre astre volem que es reflecteixi en els cursos, classes i tallers que s'hi imparteixen.

( i )
Des d'aquí pots
( demanar cita )
prčvia. O truca'ns al
93 570 89 19