Espai per al cos i la ment
Berenger III, 72 - 08100 Mollet del Valles - 93 570 89 19
CA | ES
Gimnàstica Cerebral - Brain Gym

CLASSES GRUPALS GIMNÀSTICA CEREBRAL BRAIN GYM®

Treballem en grup amb el moviment corporal activant a nivell cerebral, amb combinació d'activitats ràpides, lentes, divertides i energètiques, moviments alts, mitjans i baixos per jugar amb diferents patrons simètrics i asimètrics, més estiraments i petita relaxació al final.

Partirem de la base de 5 minuts d'exercicis neurològics per començar la classe del DR. Pool Denninson.

La tècnica que emprarem requereix moviments de tronc, coordinació de braços i cames, per exemple d'un costat a un altre, balancejant-nos i seguint diferents seqüències. Serveix per ampliar el camp visual i auditiu.

Aprenem a mantenir bé l'equilibri. El mecanisme de l'equilibri és la base de tots els patrons del moviment. L'experiència de l'espai es forma a través d'estímuls sensorials i l'òrgan de l'equilibri, és un sistema fonamental en l'orientació.

Partint d'aquesta base treballem el concepte de lateralitat, la percepció i distinció del costat dret i esquerre del cos, i la ubicació dreta i esquerra en el nostre espai. Això ens proporciona seguretat i es reflecteix en el comportament.

Activarem els dos hemisferis i la part del tronc cerebral amb diferents tècniques la qual cosa a nivell emocional també notarem una millora en el nostre dia a dia, a més de guanyar flexibilitat, coordinació.

KINESIOLOGIA EDUCATIVA PER A NENS/ES

BRAIN GYM® GIMNÀSTICA CEREBRAL

A la 1a sessió avaluarem el perfil de dominància de l'infant, ull dominant, braç, cama, escoltat i hemisferi, la qual cosa ens donarà el seu perfil neurològic per donar-vos la seva tècnica d'estudi adequada a ell.

A més d'avaluar el camp de visió, determinar bloquejos emocionals, físics i limitacions, equilibrant i desbloquejant qualsevol problema que ens trobem, es donaran exercicis de visió si fes falta i pautes per treballar des de casa, segons l'avaluació es determinarà la freqüència i de la forma més adequada de compaginar les següents sessions.

En les següents sessions se li barregessin les teràpies que necessiti, combinades, gimnàstica cognitiva i psicomotricitat, parell Biomagnetisme, kinesiologia, suport emocional, Reiki, flors de bach, dependrà de les seves necessitats per a la seva millora més ràpida i eficaç per al seu estat òptim.

L'important per a mi, és que ell vegi les seves millores per reforçar la seva autoestima i crear-li la confiança en el mateix, il·lusió i la seva força sense sentir-etiquetatge ni diferent sinó especial.

Nens amb problemes escolars, corporal, i de conducta.

Horaris
Dimecres tarda, horaris a convenir

Import
Classes de Brain Gym en grup 30€
Classes individuals de Brain Gym 40€

( i )
Des d'aquí pots
( demanar cita )
prèvia. O truca'ns al
93 570 89 19