Espai per al cos i la ment
Berenger III, 72 - 08100 Mollet del Valles - 93 570 89 19
CA | ES
Instal·lacions

Al nostre centre disposem de tres sales de massatge i tractaments i una sala per a tallers i/o classes. Cada sala té el seu propi color, les seves pròpies intencions i la seva petita història. Aquí podràs saber els seus perquès i conèixer-les una mica millor.

KURMAKurma significa tortuga, en sànscrit. És la sala de massatges més espaiosa. El nom ve per un antic conte hindú i el color s'ha associat al verd, que en el Feng Shui està relacionat amb el color de la fusta primaveral, un color de creixement ràpid, personal i que afecta a més recursos per al creixement. En ella principalment s'ofereixen els serveis de Fisioteràpia, Massatge i Medicina Biològica.
CANDRACandra significa lluna en sànscrit. És la sala on es realitzen els massatges metamòrfics i l'acupuntura, ja que el color blau, juntament amb la lluna atreuen a una interiorització i relaxament adequats per a aquestes teràpies. En Feng Shui, el color blau està associat a l'aigua i, al seu torn es relaciona amb la relaxació i la pau interior. Amb això pretenem que el pacient obtingui el millor en les teràpies.


MERUMeru significa muntanya en sànscrit. El color ataronjat es vincula, en el Feng Shui, a la terra amb el que representa l'estabilitat, solidesa i força. Amb això pretenem reafirmar la base per al client de les teràpies realitzades en aquesta sala. Principalment la sala està dedicada als massatges en general ia la Fisioteràpia per la seva forta connotació enèrgica.
SURIA... I una sala Polivalent/diàfana amb miralls anomenada Súria, que significa sol en sànscrit. La força i vitalitat del nostre astre volem que es reflecteixi en els cursos, classes i tallers que s'hi imparteixen.

( i )
Des d'aquí pots
( demanar cita )
prèvia. O truca'ns al
93 570 89 19