Espai per al cos i la ment
Berenger III, 72 - 08100 Mollet del Valles - 93 570 89 19
CA | ES
Hatha Ioga

El Ioga és un camí d'experiència directe amb un mateix, un camí que comença pel cos i continua endinsant-se fins a les profunditats d'un mateix on trobem la unió amb el TOT.

En les classes treballem amb les asanes, postures que imiten animals, plantes, divinitats entre altres, on posem especial atenció en la nostra respiració per tal de ser el màxim conscients del moment present. Les asanes ens ajuden a mantenir el cos sa, mentre tot el nostre interior es va equilibrant, permetent-nos que el nostre cos, la nostra ment i el nostre cor es mantinguin units i nets de contradicció i de malestar. El Ioga facilita els mecanismes naturals de purificació que utilitza el cos i la ment i que normalment bloquegem.D'altra banda, practiquem pranayams, tècniques respiratòries pel control de l'energia i l'introspecció , per tal de ser capaços de centrar la nostra atenció, calmar el ritme de pensaments negatius i debilitants per tal d'anar-nos endinsant en la meditació.

La pràctica regular del Ioga t'ajudarà a ser més flexible a nivell físic , mental i emocionalment, a sentir-te integrat en el teu entorn i més feliç.

Si tens més de 16 anys i vols provar-ho, la primera classe és gratuïta, anima't!!Horaris
Dimecres de 19:30 a 20:30
Durada
1 hora

Import
36€/mes

( i )
Des d'aquí pots
( demanar cita )
prèvia. O truca'ns al
93 570 89 19