Espai per al cos i la ment
Berenger III, 72 - 08100 Mollet del Valles - 93 570 89 19
CA | ES
Moxibustió

El mètode de moxibustió és essencial i bàsic en la medicina tradicional xinesa, que té milers d'anys d'experiència en la pràctica clínica amb el qual és un mètode calent i tebi que estimula els punts i canals, escalfant el cos en estimular l'energia fins curar i prevenir malalties per tractar síndromes de deficiència, fred i estancament dels canals, té bon efecte. En la medicina moderna està confirmat que la moxibustió té diferents efectes en el cos humà:

a) .- La moxibustió té la funció de regular i augmentar el sistema immunològic del cos.
b) .- Es pot limitar el creixement i reproducció bacteriana, canviant l'ambient patogen.
c) .- Pot augmentar el funcionament de producció de sang, disminueix els triglicèrids i colesterol en sang; regula i millora la funció del cor, regula la circulació sanguínia perifèrica i microcirculació.
d) .- Pot regular la funció de l'intestí i estómac, augmenta la digestió i absorció dels aliments, pot regular i equilibrar la secreció d'hormones i del sistema nerviós com subcortex, hipòfisi i sistema tiroide, etc., etc.
e) .- Augmenta la quantitat i qualitat de semen, millora el funcionament de reproducció, pot curar esterilitat.
f) .- Té efecte contra càncer i controlar el dolor produït per aquest.

La medicina tradicional xinesa, esmenta que la moxibustió té com a característiques amb la calor pot augmentar l'energia yang, per activar la circulació de l'energia i sang. Pel que té els següents quatre efectes:

1) .- Escalfa i fa fluir els canals, elimina la humitat i dispersa el fred. La calor pot penetrar fins al múscul, escalfa els canals i mou l'energia, pel que pot curar patògens de fred, i vent i humitat que ataquen al cos causant estancament d'energia i sang, a més pot curar energia i sang deficient que provoca mareig , singlot galactorrea i amenorrea etc.

2) .- Activa la circulació de la sang, mou l'energia, dispersa i elimina estancament i tumors. Pot escalfar l'energia i sang per mantenir-la en harmonia, la circulació flueix, l'estancament es disminueix i elimina, pel que pot ajudar a disminuir o eliminar algunes tumoracions, obsessos i mastitis.

3) .- Escalfa i tonifica l'energia de l'escalfador mitjà, torna yang i prevé prolapses. Pel que fa servir per diarrees cròniques, incontinència urinària, metrorràgies, prolapses d'anus i úter, lipotímia per fred. Quan l'energia yang aquesta deficient en el cos, es causa un excés de yin, quan hi ha excés de yin presenta fred i desmai, si és un cas sever pot presentar lipotímia. Aquests casos poden usar la moxibustió per escalfar i tonificar l'energia de yang; en casos en deficiència de yang o yang que baixa brusc que són casos d'emergència i perillosos pot funcionar per tornar yang i prolapses.

4) .- Prevé malalties reforça energia en general, fonamentalment es moxa els punts: zusanli (E36), Qihai (Ren 6), Guanyuan (Ren4), Mingmen (Du4), Shenzhu (Du12), Dazhui (Du14), que poden estimular l'energia anti patògena, augmenta el sistema immunitari, reforça energia general, prevé malalties. Es té una dita antic a la Xina que diu: "Si vol salut no pot oblidar el punt Zusanli (E36)", vol dir que s'ha de moxar freqüentment E36, ja que és important per a la salut.
Horaris
Dimecres tarda, horaris a convenir

Import
40€

( i )
Des d'aquí pots
( demanar cita )
prèvia. O truca'ns al
93 570 89 19