Espai per al cos i la ment
Berenger III, 72 - 08100 Mollet del Valles - 93 570 89 19
CA | ES
Classes

T'oferim setmanalment classes de Pilates, Hatta Ioga, Ioga Kundalini, Txi Kung... Per a grups reduïts.

Pilates
La finalitat d'aquest sistema d'entrenament és millorar el control del cos, i augmentar la força i la flexibilitat de la musculatura profunda, que és la responsable de regular la postura i l'actitud corporal.

Entrenador Personal
Si escoltem el nostre ésser i connectem ment, esperit, emocions i cos descobrirem la potencialitat i funcionalitat del nostre organisme.

Hatha Ioga
El Ioga és un camí d'experiència directe amb un mateix, un camí que comença pel cos i continua endinsant-se fins a les profunditats d'un mateix on trobem la unió amb el TOT.

Qigong (Txi Kung)
El Qigong és una disciplina oriental amb una amplia gamma d'exercicis corporals que mitjançant la respiració, l'atenció i el moviment equilibren el cos, la ment i les emocions pel manteniment de la salut.

Core
Grup setmanal on l'objectiu principal és l'enfortiment abdominal o core.

Hipopressius
Grup setmanal on l'objectiu principal és l'enfortiment de tota la musculatura connectada a la pelvis recuperant així la seva funcionalitat i reduint el contorn de cintura.

Fat Burner
Els exercicis FAT BURNER estan orientats a cremar calories i greix, localitzant les àrees del cos que requereixen tonificació per donar-te el cos que desitges.

El cercle
El cercle és un nou espai, una trobada mensual entre dones amb moltes ganes de retrobar-se amb elles mateixes, de ser fidels a la seva essència, i connectar amb elles deixant anar capes i capes de domesticació rera les que vivim amagades.

( i )
Des d'aquí pots
( demanar cita )
prèvia. O truca'ns al
93 570 89 19