Espai per al cos i la ment
Berenger III, 72 - 08100 Mollet del Valles - 93 570 89 19
CA | ES
Classes

T'oferim setmanalment classes de Pilates, Hatta Ioga, Ioga Kundalini, Txi Kung... Per a grups reduïts.

Pilates
La finalitat d'aquest sistema d'entrenament és millorar el control del cos, i augmentar la força i la flexibilitat de la musculatura profunda, que és la responsable de regular la postura i l'actitud corporal.

Entrenador Personal
Si escoltem el nostre ésser i connectem ment, esperit, emocions i cos descobrirem la potencialitat i funcionalitat del nostre organisme.

Hatha Ioga
El Ioga és un camí d'experiència directe amb un mateix, un camí que comença pel cos i continua endinsant-se fins a les profunditats d'un mateix on trobem la unió amb el TOT.

Ioga Kundalini
Kundalini Ioga és una ciència ancestral per entendre la realitat i la totalitat de l'Ésser, té els seus orígens a l'Índia i va arribar a occident en 1969 de la mà del Mestre Yogui Bhajan.

Qigong (Txi Kung)
El Qigong és una disciplina oriental amb una amplia gamma d'exercicis corporals que mitjançant la respiració, l'atenció i el moviment equilibren el cos, la ment i les emocions pel manteniment de la salut.

Grup de Meditació
Grup setmanal on l'objectiu principal és relaxar-se, connectar-se amb un mateix, i fer-ho en companyia dels altres.

Gimnàstica cerebral
Treballem en grup amb el moviment corporal activant a nivell cerebral, amb combinació d'activitats ràpides, lentes, divertides i energètiques, moviments alts, mitjans i baixos per jugar amb diferents patrons simètrics i asimètrics, més estiraments i petita relaxació al final.

Core
Grup setmanal on l'objectiu principal és l'enfortiment abdominal o core.

Hipopressius
Grup setmanal on l'objectiu principal és l'enfortiment de tota la musculatura connectada a la pelvis recuperant així la seva funcionalitat i reduint el contorn de cintura.

Fat Burner
Els exercicis FAT BURNER estan orientats a cremar calories i greix, localitzant les àrees del cos que requereixen tonificació per donar-te el cos que desitges.

( i )
Des d'aquí pots
( demanar cita )
prèvia. O truca'ns al
93 570 89 19