Espai per al cos i la ment
Berenger III, 72 - 08100 Mollet del Valles - 93 570 89 19
CA | ES
Fat Burner

Els exercicis FAT BURNER estan orientats a cremar calories i greix, localitzant les àrees del cos que requereixen tonificació per donar-te el cos que desitges.

Aquesta és una classe dissenyada exclusivament com a cremadora de greixos. Ho fem elevant la freqüència cardíaca durant els 45' de la fase core de la classe. Les classes, normalment, inclouen un escalfament, exercicis aeròbics, esquats i relaxació.El reclam que es fa actualment que aquest tipus d'entrenament crema més greix, és pel fet que el percentatge més gran de la crema total calòrica durant els exercicis ve donada per la baixa intensitat del treball realitzat, quan comparem amb exercicis d'intensitats més elevades que cremen progressivament més carbohidrats.

Perdent pes a través de cremar greix, permets que la massa del teu índex corporal es rebaixi, fent-te més àgil i més capaç de fer exercicis, adonant-te que la teva capacitat respiratòria ha augmentat, així com els nivells de circulació i forma física.

Els exercicis aeròbics poden ajudar-te a mantenir el teu cor sa, i assegurar-te que et sentis millor i més saludable amb nivells d'energia més alts, el que significa que et pots exercitar per més temps i desenvolupar-te millor en esforços físics.

Pot servir, també, com a classe de posada a punt o tonificació per realitzar altres activitats, com pot ser el running o trail running, senderisme, ciclisme...

Horaris
Pendent d'obrir grup

Import
36€/mensual per una hora setmanal

( i )
Des d'aquí pots
( demanar cita )
prèvia. O truca'ns al
93 570 89 19