Espai per al cos i la ment
Berenger III, 72 - 08100 Mollet del Valles - 93 570 89 19
CA | ES
Teràpia de Polaritat

"La Teràpia de Polaritat una trobada amb la vida", Dr. Stone

Reconeix la tendència natural del cos de buscar el re-equilibri. Moltes vegades les tensions que vivim superen la nostra capacitat natural de recuperar-nos i apareixen les patologies. La Teràpia de Polaritat ens retorna la nostra capacitat de salut i equilibri permetent desfer els patrons disfuncionals.

Tracta l'ésser humà buscant l'origen de la tensió. La nostra energia mental i emocional es converteix físicament en processos químics que són els que ens aporten un patró de salut o bé un patró de salut restringida.

Mitjançant simples contactes, moviments, pressions suaus o més profundes, va restablint la circulació de l'energia en les zones en tensió del cos dissolent els bloquejos i desfent els patrons disfuncionles ja siguin físics, mentals o emocionals.

La Teràpia de Polaritat busca que el cos torni a dialogar entre els seus pols, que les nostres cèl·lules recuperin la comunicació entre elles i segueixin fent la seva funció."Quan l'ànima troba una via de lliure expressió a través de la ment i el cos irradiem pau i felicitat", Dr. Stone

Què és la Teràpia de polaritat?

És una teràpia psicocorporal desenvolupada per el Dr. R. Stone que incorpora el concepte holístic de les tècniques orientals juntament amb el coneixement fisiològic occidental.

Reconeix al cos la capacitat de reequilibrar-se i curar-se. Ens ajuda a descobrir les nostres habilitats i virtuts més valuoses per viure la vida de forma plena harmonitzant cos, ment i emocions.

En què consisteix? Què ens aporta?

Mitjançant contactes, estiraments i tocs corporals suaus s'alliberen les zones de tensió incidint en els patrons i zones disfuncionals per reestablir el fluxe de l'energia corporal.

El fet de reestablir el fluxe de l'energia corporal (circulació sanguinea, linfa, relaxació muscular) ajuda a recuperar la salud, la vitalitat i a canviar aquells patrons mentals i emocionals que ens han portat a la disfunció.

Es treballen els desequilibris a nivell del sistema nerviós, sistema musculo-esquelètic i sistema crani-sacral.

En quins casos és eficaç?
  • Problemes musculars
  • Problemes digestius: digestions lentes, acidesa, gasos, estrenyiment, trastorns d'assimilació
  • Desequilibris del son
  • Trastorns emocionals: falta de confiança, dificultat en les relacions, dificultat en concentrar-se, baixa autoestima, estrés,...
  • Dolor d'origen divers: lumbalgies, cervicals, migranyes, fibromialgia
Horaris
Visita amb cita prèvia.

Import
52€/sessió

( i )
Des d'aquí pots
( demanar cita )
prèvia. O truca'ns al
93 570 89 19