Espai per al cos i la ment
Berenger III, 72 - 08100 Mollet del Valles - 93 570 89 19
CA | ES
Tallers

Desbloqueig Corporal

A qui va dirigit? A qualsevol persona adulta que vulgui ampliar la seva consciència i autoconeixement des d'una perspectiva corporal.

Professora: Natalia Galván
Data: 10 de desembre de 10:30h a 14:15h i de 15:45h a 19h

Finalitzat


Brain Gym

A través d'exercicis senzills i eficaços, es redueix l'estrés i s'afavoreixen les connexions neuronals per millorar les nostres capacitats lògiques i creatives.

Professora: Isabel Pellicer
Data: 7 d'octubre de 10h a 12h

Finalitzat


Relaxem la mandíbula

Amb exercicis senzills aprendrem a relaxar la musculatura facial i l'articulació temporo-mandibular.

Professora: Remei Sendrós
Data: 1 de juliol de 18h a 20h

Finalitzat


Som ment, cos i emocions

Partint de la visió de la Terapia de Polaritat de que la malaltia és un patró de salud restringida, reflexionarem sobre com les pautes de la ment dirigeixen la nostra vida i moldegen el nostre cos.

Aprofitarem per experimentar el cicle de les emocions, fer una breu pràctica de Ioga de Polaritat i d'atenció plena.

Professora: Remei Sendrós
Data: 18 de novembre a les 19h

Finalitzat


Respiració conscient integrativa

La Respiració és la gran oblidada, i és la que ens posa en contacte amb la vida a través del naixement. El primer alè d'un nado és la respiració, i aquesta és la que ens permet viure amb consciència les nostres emocions. En aquest taller podrem experimentar diverses respiracions: respiració Pranayama, respiració Ha, i la respiració conscient Integrativa. Totes tenen funcions diverses i us convido a gaudir-les.

Professora: Camil·la Riera
Data: dilluns 3 de Febrer de 16h a 20h.
Import: 20€
Confirmar asistència: 93 570 89 19 / 607 08 07 42

Finalitzat


Txi Kung

El Txi Kung és un exercici terapèutic d'origen xinès, fàcil de practicar i apte per a totes les edats i condicions físiques. El seu objectiu és mantenir-nos en forma amb molt poc esforç.

Txi Kung, significa "treball amb l'energia". Combina moviments lleugers del cos, l'atenció de la ment i el ritme de la respiració. Els seus efectes abasten els aspectes físics, mentals i emocionals.

La pràctica del Txi Kung ens ajuda a desbloquejar les articulacions, enfortir els tendons i el nostre organisme en general. Veiem com millora la nostra agilitat, coordinació i vitalitat. Ens aporta eines per relaxar-nos, descarregar la tensió emocional i aquietar la nostra ment.

Professora: Remei Sendrós
Data: Dimecres de 17h a 18h.
Import: 36€

Finalitzat


Taller-xerrada sobre Feng Shui

Orientat a dones treballadores i preocupades pel benestar i salut familiars. Com aprofitar l'energia del nostre entorn per millorar l'harmonia familiar ... LA DONA, EL SEU BENESTAR I EL DE TOTA LA SEVA FAMÍLIA A TRAVÉS DEL FENG-SHUI. Impartit a la Plaça de l'Església de Santa Maria de Martorelles, de 17.00 a 19.00 de la tarda, per Rosa Mañosa. Coordinadora d'Espai Tortuga Mollet i Consultora de Feng-Shui.

Professora: Rosa Mañosa
Data: 11 de desembre de 2011

Finalitzat


Strip Dance

Classe mostra de Stripdance, amb coreografia orientada al nadal (MAMA NOEL). Perquè les dones es sentin més còmodes amb la seva sensualitat i la puguin explotar. Impartida en el marc de la III FIRA DE NADAL DE STA. MARIA DE MARTORELLES, per Marina Salvador, ballarina de StripDance a l'Espai Tortuga Mollet.

Professora: Marina Salvador
Data: 11 de desembre de 2011

Finalitzat


Parkour

Classe mostra de PARKOUR, en el marc de la III FIRA DE NADAL DE SANTA MARIA DE MARTORELLES, per Carlos Paco, malabarista professional i professor de AcroDance a l'Espai Tortuga Mollet. Aquesta classe està orientada a tots els joves que gaudeixen saltant i fent piruetes però amb seguretat màxima per fer el menor dany possible a les caigudes.

Professor: Carlos Paco
Data: 11 de desembre de 2011

Finalitzat
( i )
Des d'aquí pots
( demanar cita )
prèvia. O truca'ns al
93 570 89 19